loading
close
Loading.. new window reload

Glashelder in werk en afspraken

Het is in de markt algemeen bekend: op plaatsen waar andere glazenwassers niet kunnen komen, komt de Vos. Het bedrijf is dusdanig verregaand gespecialiseerd in glasbewassing op grote hoogtes en andere moeilijk bereikbare plaatsen dat pandeigenaren, V.v.E.'s en grote bedrijven uit het hele land sinds jaar en dag een beroep doen op de unieke maatwerkdiensten van het bedrijf.

Dankzij het eigen arsenaal aan hoogwerkers en de goed opgeleide en volledig gecertificeerde medewerkers heeft de Vos b.v. voor ieder gebouw een passende oplossing in huis. In uitzonderingsgevallen wordt gebruik gemaakt van de Safe-Sit methode, waarbij met behulp van een tuig en touwen vanaf het dak gewerkt wordt. De medewerkers van de Vos volgden daartoe een paasende SVS-opleiding. Tevens werd als extra veiligheidsaspect een IRATA-opleiding gevolgd (Industrial Rope Access Trade Association). IRATA is wereldwijd dé norm voor het veilig werken met touwen op grote hoogtes.

De Vos b.v. zorgt voor een nog steeds groeiend aantal tevreden opdrachtgevers voor absoluut maatwerk. Het bedrijf tekent niet alleen voor het wassen van binnen- en buitenramen en kozijnen, maar ook voor de reiniging en het preventief onderhoud van de gevels. Dankzij afspraken die net zo glashelder zijn als het eindresultaat, weten de opdrachtgevers steeds precies waar ze aan toe zijn. Net zoals ze weten dat hun ramen en gevels altijd professioneel en op veilige wijze gewassen worden.

www.devosbv.nl